Vind hier de perfecte pruik voor jou in Deurne!

Top Hair Care, op 20 minuten van Deurne, is hét adres voor de juiste verzorging. Producten en informatie aangepast aan jouw wensen voor, tijdens of na een chemobehandeling! Je vindt hier alles voor jou verzameld op één locatie.

Ga voor een gepersonaliseerde aanpak

Bij Top Hair Care krijg je opnieuw een gezonde blush op je wangen. Wij zorgen voor een jeugdig, fris kapsel met verzorgde nagels en relaxerende massages. Net daarom staan we met een aangepast pakket aan zorg, info en behandelingen voor je klaar. Maak nu jouw afspraak nabij Deurne.

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Kies jouw nieuwe haarstijl

Wij maken jouw visie realiteit, ons aanbod bevat pruiken in alle stijlen en prijzen. Kies jij voor  menselijk of syntetisch, bruin of blond haar? Wij zoeken met jou de ideale pruik! Bel ons nu voor Jouw consultatiegesprek.

Wie neem jij mee?

Heb je geen zin om alleen voor een verzorging te komen? Top Hair & Care heeft daar voor jou ook duo-cabines zodat je gezellig samen met je partner, kind of vertrouwenspersoon kan genieten van allerhande verzorgingen.

Reken op alle troeven van Top Hair Care, vlakbij Deurne

Jouw ziekenfonds schiet te hulp

Alle ziekenfondsen in België voorzien elke 2 jaar  een tegemoetkoming voor kankerpatiënten die een pruik aankopen. Afhankelijk van jouw hospitalisatieverzekering kan de tussenkomst hoger zijn. Klik op deze link voor meer info.

Kom op oriënterend gesprek

Je woont in de buurt van Deurne en je zit met een aantal vragen of je hebt nood aan een oriënterend gesprek? Doe zoals vele mensen die doorgestuurd via ziekenhuizen zoals het AZ Monica en neem nu contact op met Top Hair Care.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu jouw afspraak met TOP HAIR & CARE te Brasschaat, op slechts 20 minuten van Deurne.