Oncologische verzorging – pruiken

Bij ons vind je de juiste zorg, producten, info en verzorging aangepast aan jouw noden en wensen voor, tijdens of na een chemobehandeling voor jou verzameld op één plek

We hebben naast ons kapsalon Top Hair voor jou een extra rustige omgeving gecreëerd met een team dat getraind is in oncologische verzorging. Geen drukte, geen lawaai van haardrogers, wel rust en een plek om te genieten van de zorg die je krijgt.

Je kan ook gewoon even ‘binnenspringen’ om vragen te stellen. Kosteloos en zonder verplichting om behandelingen en producten aan te schaffen.

Bij ons krijg je opnieuw een gezonde blush op je wangen, een mooi kapsel, frisse, verzorgde nagels, tot heerlijk, deugddoende massages. Als vrouw weten we allemaal dat we af en toe nood hebben aan me-time. Dat helpt ons sterker te worden.

Al 30 jaar komen we in contact met vrouwen die een pruik dragen. We verkopen die in onze kapperszaak Top Hair.

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Daarom staan we nu ook met een totaalpakket aan zorg, info en behandelingen klaar voor hen. Aan eerlijke prijzen, op gespecialiseerd niveau en verzameld op 1 plaats.

Vrouwelijk & huiselijk

In een huiselijke sfeer ontvangen we je graag, lichten we jou alles toe en geven we antwoorden op al jouw vragen.

In alle discretie hebben we plaats voorzien waar pruiken gepast kunnen worden en waar je terecht kan voor een verzorgingsbehandeling met producten, speciaal ontwikkeld voor chemopatiënten. Denk aan deugddoende massages, gezichtsverzorgingen, manicure en pedicure en aangepaste make-up op basis van mineralen.

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen die chemotherapie ondergaat zichzelf beter kan voelen door onze diensten.

Pruiken

Er is een aanbod voor iedereen volgens prijs en kwaliteit. Top Hair & Care werkt samen met drie professionele verdelers om zo aan ieders vereisten te voldoen. De prijs is uiteraard afhankelijk van het materiaal: menselijk haar of synthetisch haar. Gemiddeld kan je voor €700,00 een mooie handgeknoopte pruik hebben die je weer doet stralen!

Pruiken

  • Synthetisch haar vanaf €350,00
  • Menselijk haar vanaf €1100,00
* sjaaltjes van het merk ‘Christine’ zijn gratis bij de aankoop van een pruik

Bijknippen pruik

  • Eerste en tweede keer gratis
  • Volledige nieuwe snit €27,00
  • Met brushing vanaf €65,00

Alleen of samen

Een pruik passen kan erg emotioneel zijn. Of misschien heb je geen zin om alleen voor verzorging te komen? Daarom heeft Top Hair & Care ook duo-cabines zodat je gezellig samen met bijvoorbeeld je dochter of een vriendin kan genieten van allerhande verzorgingen.

Bovendien ontvangen en verzorgen we ook graag dames die geen chemobehandeling volgen met de klassieke schoonheidsproducten.

Belangrijk

Elk ziekenfonds in ons land komt om de twee jaar voor €180,00 tussen in de aankoop van een pruik voor kankerpatiënten, afhankelijk van het soort hospitalisatieverzekering kan de tussenkomst hoger zijn. De gemiddelde levensduur van een synthetische pruik is gemiddeld zo’n twee jaar.

Bij de aankoop van élke pruik krijg je er een gratis mutsje bij. Dat is erg belangrijk om te dragen als je slaapt. Want heel veel lichaamswarmte verlies je via je hoofdhuid.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu uw afspraak met TOP HAIR & CARE