Pruiken, haarwerken te Antwerpen

Bij Top Hair Care, op een steenworp van Antwerpen, moet je zijn voor de juiste verzorging. Producten en informatie aangepast aan jouw wensen voor jou verzameld op één locatie.

Ga voor een persoonlijke behandeling

Bij Top Hair Care krijg je opnieuw een gezonde bloos op je wangen. Wij zorgen voor een jeugdig, fris kapsel met bijpassende nagels en aangename massages. Als vrouw weten we allemaal dat we af en toe nood hebben aan me-time, dat helpt ons sterker worden. Daarom staan we nu met een aangepast pakket aan zorg, info en behandelingen voor je klaar. Maak nu jouw afspraak nabij Antwerpen.

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Welke pruik past bij jou?

Er zijn pruiken in alle stijlen en prijzen, wij maken jouw visie realiteit. Menselijk, synthetisch, handgeknoopt… Wij hebben het haarstuk dat jou weer doet stralen! Contacteer ons nu voor een consultatiegesprek.

Wie neem jij mee?/ Neem jouw vertrouwenspersoon mee

Heb je geen zin om alleen voor een verzorging te komen? Daarom heeft Top Hair & Care ook duo-cabines zodat je gezellig samen met je kind, partner of vertrouwenspersoon kan genieten van allerhande verzorgingen.

Reken op alle troeven van Top Hair Care, vlakbij Antwerpen:

Jouw ziekenfonds schiet te hulp

Alle ziekenfondsen in België voorzien elke 2 jaar  een tegemoetkoming voor kankerpatiënten die een pruik aankopen. Afhankelijk van jouw hospitalisatieverzekering kan de tussenkomst hoger zijn. Klik op deze link voor meer info.

Kom op gesprek

Je bent van de omgeving van Antwerpen en u zit met een aantal vragen en je hebt nood aan een gesprek? Vele van onze klanten worden doorgestuurd via de GZA ziekenhuizen.

Maak nu uw afspraak met TOP HAIR & CARE te Brasschaat, op slechts 15km van Antwerpen.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu uw afspraak met TOP HAIR & CARE te Brasschaat, op slechts 15km van Antwerpen.