Zoek jij haarwerk/pruik in Wilrijk?

In onze speciaalzaak vind je pruiken en haarstukken in echt of synthetisch haar. Top Hair Care bevindt zich op net geen 20km van Wilrijk en beschikt over een ruime keuze pruiken, aangepast aan jouw smaak & budget. Bij Top Hair Care ben je van harte welkom voor verzorging, advies en pruiken!

Kies voor onze persoonlijke behandeling

Bij Top Hair Care krijg je opnieuw blozende wangen. Wij zorgen voor een modern, stijlvol kapsel met bijpassende nagels en rustgevende massages. Wij staan voor jou klaar met een aangepaste pakket aanzorg, info en behandelingen. Contacteer ons nu voor jouw consultatie!

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Welke stijl past bij jou?

Top Hair Care zoekt samen met jou een antwoord op deze vraag. Onze haarstukken en pruiken bestaan in de meest diverse kleuren en lengtes, zowel in synthetisch als in echt haar.

Voor ieder budget is er een pruik beschikbaar, gedeeltelijk vergoed vanuit uw ziekenfonds. Nadia Roziers geeft je uitgebreid advies over jouw situatie.

Vertrouw op al onze troeven:

Neem jouw vertrouwenspersoon mee

Wil jij deze stap niet alleen ondernemen? Geen probleem! Wij hebben duo-cabines waardoor jij met een kind, partner of vertrouwenspersoon van jouw behandeling kan genieten.

Jouw ziekenfonds schiet te hulp

De ziekenfondsen in ons land zorgen elke 2 jaar voor een tegemoetkoming voor kankerpatiënten die een prui of haarstuk kopen. Klik op deze link voor meer info over jouw tegemoetkoming.

Boek jouw afspraak nu

U bent op zoek naar de juiste zaak voor uw pruik of haarstukje in de buurt van Wilrijk? Doe zoals vele mensen die zijn doorgestuurd via ziekenhuizen zoals het ZNA en neem vandaag nog contact op met Top Hair Care.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu uw afspraak met TOP HAIR & CARE te Brasschaat, op 20km van Wilrijk.