Je hebt haarverlies en zoekt een passende pruik of gepersonaliseerde haarwerken te Merksem?

Voor verzorging, advies en pruiken tijdens of na een chemobehandeling ben je bij Top Hair Care aan het juiste adres. Onze zaak is gelegen op de Bredabaan en nog geen 10 km van Merksem. Je vindt bij ons alle behandelingen onder 1 dak!

Wij geven persoonlijk advies

Bij Top Hair Care krijg je opnieuw een aangename blush op je wangen. Wij zorgen voor een stijlvol, verzorgd kapsel met bijpassende nagels en rustgevende massages. Top hair care staat voor jou klaar met een totaalpakket aan info, zorg en behandelingen!

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Welke haarstijl kies jij?

Wij specialiseren ons in een persoonlijke aanpak. Wij voorzien jou van een perfect passende pruik in de stijl die je wilt. Een bezoek aan Top Hair Care ontgoochelt nooit, wij zoeken met jou naar een kleur, stijl en prijs die bij jou past. Contacteer ons nu en start jouw zoektocht!

Top Hair Care biedt alle oplossingen voor pruiken en haarwerken te Merksem

Jouw ziekenfonds komt tussen

Elke 2 jaar voorzien de ziekenfondsen in België een tegemoetkoming voor kankerpatiënten die nood hebben aan een pruik. Het juiste bedrag van de tussenkomst is afhankelijk van jouw hospitalisatieverzekering. Klik op deze link voor meer info.

Wanneer kom jij op oriënterend gesprek?

Je bent van Merksem en wilt graag een oriënterend gesprek? Wij werken samen met vele ziekenhuizen zoals, o.a. het Jan-Palfijn.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu jouw afspraak met TOP HAIR & CARE in Brasschaat, op minder dan 10km van Merksem.