Hier vind je een pruik of haarstuk in zoersel

Bij Top Hair Care, op slechts een half uurtje rijden van Zoersel, ben je op het juiste adres voor verzorging, advies en pruiken! In ons instituut vindt je alle behandelingen op 1 adres.

Ga voor jouw aangepaste behandeling

Bij Top Hair Care krijg je een vernieuwende blush op je wangen. Wij zorgen voor een jeugdig, fris kapsel met bijpassende nagels en aangename massages. Wij staan voor u klaar met een aangepast traject. Zo kunnen we jouw visie realiseren.

Jammer genoeg krijgen meer en meer vrouwen te maken met een chemobehandeling. De zorg die deze vrouwen voor, na en tijdens een chemobehandeling nodig hebben beperkt zich niet tot het vinden van een pruik.

Top Hair Care heeft alles in huis om jou prachtig haar te geven

Welke pruik past bij jou?

Er zijn pruiken in alle stijlen en prijzen, wij maken jouw visie realiteit. Menselijk, synthetisch,  handgeknoopt… Wij hebben het haarstuk dat jou weer doet stralen! Contacteer ons nu voor een consultatiegesprek in de buurt van zoersel.

Neem iemand mee

Wil je deze stap samen met iemand anders zetten? Net daarom heeft Top Hair & Care ook duo-cabines zodat je gezellig samen met je kind, partner of vertrouwenspersoon kan genieten van allerhande verzorgingen.

Jouw ziekenfonds schiet te hulp!

De ziekenfondsen in België zorgen elke 2 jaar voor een vergoeding voor kankerpatiënten die zoeken naar een haarstuk of pruik. Jouw tussenkomst kan eventueel hoger of lager zijn afhankelijk van jouw hospitalisatieverzekering. Klik op deze link voor meer info.

Plan nu jouw oriënterend gesprek in

U woont in de buurt van Deurne en u zit met een aantal vragen of u heeft nood aan een oriënterend gesprek? Doe zoals vele mensen die doorgestuurd via ziekenhuizen zoals het AZ Monica en neem nu contact op met Top Hair Care.

Zit u met een aantal vragen en heeft u nood aan een gesprek?

Maak nu uw afspraak met TOP HAIR & CARE te Brasschaat, op slechts 30 minuten van Zoersel.